Κατέβασέ το
συνεργαζομενεσ επιχειρησεισ cashback payzy cashback προσφορεσ
ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 30/04/24

payzy προσφορά
στο e-shop της GAP!

Απόκτησε τα αγαπημένα σου προϊόντα στο gap.com.gr και κέρδισε 10% payzy cashback, επιπλέον του 1% που ήδη κερδίζεις, πληρώνοντας με payzy σε κάθε σου αγορά! Μην τη χάσεις!

Συχνές ερωτήσεις

«10% payzy cashback στο gap.com.gr»

 1. Τι πρέπει να κάνω για να επωφεληθώ με 10% από τις αγορές μου στο gap.com.gr;

Αρχικά, θα πρέπει να έχεις κατεβάσει το payzy by COSMOTE app και να έχεις ολοκληρώσει την εγγραφή σου με επιτυχία! Έπειτα θα χρειαστεί να εκδώσεις την virtual χρεωστική payzy VISA κάρτα σου και να την ανεβάσεις στο Google ή στο Apple πορτοφόλι, ανάλογα τη συσκευή που χρησιμοποιείς! Πως; Τα βήματα είναι απλά:

Επιλέγεις την ενότητα «Κάρτες» → «Έκδοση κάρτας» → «virtual χρεωστική»

→ προσθήκη στο Google pay ή Apple pay και είσαι έτοιμος/έτοιμη να κάνεις τις αγορές σου.

Μην ξεχνάς, ότι για τις αγορές σου μπορείς επίσης να εκδώσεις και να χρησιμοποιήσεις και την physical χρεωστική payzy VISA κάρτα σου! Τα βήματα είναι απλά και σε αυτή την περίπτωση! Επιλέγεις την ενότητα «Κάρτες» → «Έκδοση κάρτας» → «Physical χρεωστική».

Πληρώνοντας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.gap.com.gr, με την virtual ή physical payzy VISA κάρτα,  ανεξαρτήτως ποσού ανά συναλλαγή, κερδίζεις 10% της αξίας της αγοράς σου σε € , για να τα ξοδέψεις όπου και όπως θέλεις χωρίς απολύτως κανένα περιορισμό!

 1. Ποιο είναι το χρονικό διάστημα που ισχύει η ενέργεια;

Η προωθητική ενέργεια καθορίζεται από 04/03/2024, ώρα 00:00:01 έως και 30/04/2024, ώρα 22:59:59.

 1. Ποιοι είναι οι Όροι & οι Προϋποθέσεις της ενέργειας;

Μπορείς να βρεις τους Όρους & τις Προϋποθέσεις της ενέργειας εδώ.

 1. Πως αποδίδεται το 10% της αξίας από την/τις αγορά/ές μου στο gap.com.gr ;

Μετά το πέρας είκοσι (20) ημερών από την ημερομηνία εκτέλεσης της πράξης πληρωμής και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η  εκκαθάριση της συναλλαγής για την/τις αγορά/ές στο gap.com.grθα λάβεις 10% της αξίας της/των αγοράς/ών σου σε €!

H προωθητική ενέργεια ισχύει αποκλειστικά για πληρωμές που διενεργούνται μέσω του virtual POS στο ηλεκτρονικό κατάστημα gap.com.gr και όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο (π.χ. πληρωμή με αντικαταβολή στο POS ταχυμεταφορέα (courier) ή στα φυσικά καταστήματα GAP) και για  πλήρη εξόφληση του αντιτίμου, εντός της χρονικής διάρκειας που ισχύει η ενέργεια.

H προωθητική ενέργεια αφορά την πλήρη εξόφληση του αντιτίμου της αγοράς, εντός της διάρκειας της προωθητικής ενέργειας, απευθείας και αποκλειστικά με τη χρήση της payzy κάρτας στο ηλεκτρονικό κατάστημα  gap.com.gr .

 1. Εκτός από το 10% payzy cashback, θα κερδίσω και επιπλέον 1% payzy cashback;

Φυσικά, θα κερδίσεις και επιπλέον 1% payzy cashback!

Το 1% της αξίας των συναλλαγών σου, είναι η επιβράβευση του payzy by COSMOTE για κάθε συναλλαγή που κάνεις με την payzy κάρτα σου, ανεξαρτήτως της τρέχουσας ενέργειας. Μάθε πως να κερδίζεις, the payzy way εδώ.

 1. Πόσες αγορές μπορώ να κάνω από το ηλεκτρονικό κατάστημα gap.com.gr και ταυτόχρονα να επωφελούμαι με το 10% payzy cashback;

Μπορείς να κάνεις όσες συναλλαγές θέλεις, ανεξαρτήτως ποσού ανά συναλλαγή, αρκεί να χρησιμοποιήσεις την payzy κάρτα σου!

 1. Το 10% payzy cashback ισχύει και για τα προϊόντα που είναι σε έκπτωση στο gap.com.gr ;

To 10% ισχύει για κάθε αγορά που θα κάνεις από το e-shop της GAP και είναι επιπλέον από οποιοδήποτε άλλο προνόμιο υπάρχει στο e-shop, όπως ενδεικτικά έκπτωση ή άλλη προσφορά.

 1. Εάν κάνω αγορά εντός της χρονικής διάρκειας της ενέργειας, αλλά η συναλλαγή μου εκκαθαριστεί μετά τις 30/04/2024, θα κερδίσω το 10% payzy cashback;

Φυσικά και θα επωφεληθείς με 10% payzy cashback, με την προϋπόθεση πως η πληρωμή με την payzy κάρτα σου έγινε έως και 30/04/2024, ανεξάρτητα εάν η συναλλαγή εκκαθαριστεί τις επόμενες εργάσιμες ημέρες.

Το 10% από την αγορά σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα της GAP: gap.com.gr, θα πιστωθεί στο payzy πορτοφόλι σου μετά το πέρας είκοσι (20) ημερών από την ημερομηνία αγοράς και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της συναλλαγής που έχει πραγματοποιηθεί με την payzy κάρτα σου.

 1. Που μπορώ να επικοινωνήσω για οποιοδήποτε θέμα/ερώτηση προκύψει κατά την διάρκεια της ενέργειας;

Καθ’ όλη την διάρκεια της ενέργειας μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής! Επιλέγεις το profile σου → επιλέγεις την ενότητα «Βοήθεια & υποστήριξη» → επιλέγεις την ενότητα «Ρώτα τον Yzy» → επιλέγεις «Προωθητικές ενέργειες» → επιλέγεις «Άλλο», ο Yzy θα ανοίξει ένα αίτημα υποστήριξης για σένα και πολύ σύντομα ένας εκπρόσωπος της ομάδας payzy θα σε βοηθήσει.

 

 

 

Όροι ενέργειας

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ GAP

«10% payzy cashback στο gap.com.gr»

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE PAYMENTS – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», (εφεξής “COSMOTE Payments” ή «Διοργανώτρια»), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 99), διοργανώνει, σε συνεργασία με την εταιρεία «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε» (εφεξής «Εταιρεία»), που εδρεύει στη Γλυφάδα Αττικής (Κονδύλη αρ. 4), προωθητική ενέργεια με τον τίτλο «10% payzy cashback στο gap.com.gr» (εφεξής «Προωθητική Ενέργεια»), η οποία ανταμείβει τους κατόχους καρτών πληρωμών της COSMOTE Payments για αγορές προϊόντων αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.gap.com.gr (GAP Ελλάδος) (εφεξής «Ηλεκτρονικό Κατάστημα»).

Σκοπός των παρόντων όρων (εφεξής «Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια.

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που είναι ικανοί για δικαιοπραξία και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, έχουν στο όνομά τους λογαριασμό πληρωμών στην COSMOTE Payments και είναι κάτοχοι της άυλης/εικονικής (“virtual”) ή/και της φυσικής (“physical”) payzy by COSMOTE VISA χρεωστικής κάρτας (εφεξής «Κάρτα») που συνδέεται/-ονται με τον ως άνω λογαριασμό πληρωμών (εφεξής «Συμμετέχων/-οντες»).

 2. Η διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας ορίζεται από 04/03/2024, ώρα 00:00:01 έως και 30/04/2024, ώρα 22.59.59.

 3. H Προωθητική Ενέργεια ισχύει για αγορά/-ές προϊόντος/-ων από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, με τη χρήση της Κάρτας, ανεξαρτήτως ποσού ανά συναλλαγή.

 4. H Προωθητική Ενέργεια αφορά την πλήρη εξόφληση του αντιτίμου της αγοράς, εντός της διάρκειας της Προωθητικής Ενέργειας, απευθείας και αποκλειστικά με τη χρήση της Κάρτας στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα και όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, όπως ενδεικτικά όταν ο Συμμετέχων χρησιμοποιήσει την Κάρτα του για πληρωμή με αντικαταβολή μέσω του POS ταχυμεταφορέα (courier).

 5. Ο Συμμετέχων θα λαμβάνει στον λογαριασμό πληρωμών που διατηρεί  στην COSMOTE Payments ποσό σε ευρώ (“Cashback”), το οποίο αντιστοιχεί στο 10% επί της τελικής αξίας της συναλλαγής που έχει πληρωθεί με τη χρήση της Κάρτας, μετά από την αφαίρεση τυχόν εκπτώσεων ή/και κουπονιών ή/και άλλων προνομίων.

 6. Ο Συμμετέχων, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πιστότητας (Loyalty) «Coins», οι όροι του οποίου περιγράφονται στους όρους Χρήσης της Εφαρμογής “payzy by COSMOTE”, θα συλλέγει τόσα Coins όσα και το ποσό της συναλλαγής που έχει εξοφληθεί με τη χρήση της Κάρτας και τα οποία ισοδυναμούν με επιπλέον 1% εξαργύρωσης σε ευρώ στο λογαριασμό πληρωμών που διατηρεί στην COSMOTE Payments.

 7. Η απόδοση του Cashback θα πραγματοποιείται μετά το πέρας είκοσι (20) ημερών από την ημερομηνία εκτέλεσης της πράξης πληρωμής και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της συναλλαγής πληρωμής που έχει πραγματοποιηθεί με την Κάρτα.

 8. Η COSMOTE Payments δεν υπέχει καμία ευθύνη έναντι των Συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία, καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετική με την υλοποίηση της Προωθητικής Ενέργειας.

 9. Η ευθύνη της COSMOTE Payments περιορίζεται αποκλειστικά στην απόδοση του Cashback. Η COSMOTE Payments δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη, ούτε και εμπλέκεται ή μεσολαβεί αναφορικά με οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με τα προϊόντα της Εταιρείας, για τα οποία ευθύνεται αποκλειστικά η τελευταία.

 10. Υπεύθυνη επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η Διοργανώτρια, δηλ. η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE PAYMENTS – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 99).

Για τη συμμετοχή στην Προωθητική Ενέργεια συλλέγονται και καθίστανται αντικείμενο επεξεργασίας τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων:

 • Τα στοιχεία της άυλης/εικονικής (‘’virtual’’) ή φυσικής (“physical”) χρεωστικής κάρτας payzy by COSMOTE με την χρήση της οποίας πραγματοποιείται πληρωμή για αγορά προϊόντων μέσα από το από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

 • Ημερομηνία και ώρα εκτέλεσης της πληρωμής για αγορά προϊόντων μέσα από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα .

 • Συνολικό ποσό πληρωμής με την χρήση της άυλης/εικονικής (‘’virtual’’) ή φυσικής (“physical”) χρεωστικής κάρτας payzy by COSMOTE για την αγορά προϊόντων μέσα από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

 • Αριθμός λογαριασμού πληρωμών στην COSMOTE Payments.

Τα δεδομένα συλλέγονται με σκοπό τη διενέργεια της Προωθητικής Ενέργειας σύμφωνα με τους παρόντες Όρους, καθώς και για την εξυπηρέτηση της σύμβασης που έχει συναφθεί μεταξύ των Συμμετεχόντων και της COSMOTE Payments, βάσει της οποίας οι Συμμετέχοντες διατηρούν λογαριασμό πληρωμών στην COSMOTE Payments, έχουν στη νόμιμη κατοχή τους Κάρτα ή Κάρτες που συνδέονται με τον ως άνω λογαριασμό πληρωμών και χρησιμοποιούν την Κάρτα ή τις Κάρτες αυτές ως μέσο πληρωμής του αντιτίμου των συναλλαγών τους με την Εταιρεία, σύμφωνα με τους όρους της Γενικής Ενημέρωσης αναφορικά με την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, που μπορείτε να βρείτε εδώ. Σύμφωνα με τους ως άνω όρους, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται διατηρούνται για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών από την ημερομηνία εκτέλεσης της πράξης πληρωμής. Κατά τη λήξη της προθεσμίας αυτής, τα δεδομένα διαγράφονται, εκτός αν επιβάλλεται από άλλη διάταξη νόμου ή κανονιστική πράξη η φύλαξή τους για μακρότερο χρονικό διάστημα, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα δέκα (10) έτη (π.χ. για φορολογικούς σκοπούς).

Αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων στην Προωθητική Ενέργεια είναι επίσης οι ακόλουθες τρίτες εταιρίες :
- η NEXI GREECE PROCESSING SERVICES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η οποία παρέχει υπηρεσίες επεξεργασίας πληρωμών και έκδοσης καρτών και εδρεύει στην Ελλάδα.
- Η NETCOMPANY-INTRASOFT S.A., η οποία παρέχει και υποστηρίζει τη λειτουργία των τραπεζικών συστημάτων της COSMOTE Payments και εδρεύει στην Ελλάδα.
- η Cognity S.A, η οποία υποστηρίζει τη λειτουργία της εφαρμογής payzy by COSMOTE και εδρεύει στην Ελλάδα.

Οι ως άνω τρίτες εταιρείες είναι εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της COSMOTE Payments, είναι δηλαδή συνεργάτες της COSMOTE Payments, οι οποίοι αναλαμβάνουν την εκτέλεση ενός συγκεκριμένου έργου ακολουθώντας τις οδηγίες της COSMOTE Payments και εφαρμόζοντας τις αυστηρές διαδικασίες του Ομίλου ΟΤΕ αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων. Η COSMOTE Payments εξακολουθεί να έχει την ευθύνη αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στην οποία προβαίνουν οι συνεργάτες της. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων για τους ανωτέρω σκοπούς από τους συνεργάτες της COSMOTE Payments πραγματοποιείται, κυρίως εντός Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε).

 1. Πέραν των προαναφερόμενων εταιρειών, η COSMOTE Payments δεν επεξεργάζεται και δεν δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου η κοινοποίηση /διαβίβαση τους επιβάλλεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

 2. Οι Συμμετέχοντες έχουν τα εξής δικαιώματα αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων:


• Δικαίωμα πρόσβασης: το δικαίωμα να λάβουν ενημέρωση σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που καθίστανται αντικείμενο επεξεργασίας (π.χ. τους σκοπούς της επεξεργασίας, τους τύπους δεδομένων, τους αποδέκτες στους οποίους κοινοποιούνται, το χρονικό διάστημα για το οποίο διατηρούνται) και να τους χορηγηθούν αντίγραφα αυτών.
• Δικαίωμα διόρθωσης: το δικαίωμα να ζητήσουν τη διόρθωση των δεδομένων τους (π.χ. διόρθωση στοιχείων επικοινωνίας).
• Δικαίωμα διαγραφής: το δικαίωμα να ζητήσουν τη διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων σε περίπτωση που αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους υποβλήθηκαν σε επεξεργασία ή σε περίπτωση που ανακαλέσουν την συγκατάθεσή τους.
• Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: το δικαίωμα να ζητήσουν τον περιορισμό της επεξεργασίας για συγκεκριμένο σκοπό.
• Δικαίωμα εναντίωσης: το δικαίωμα να εναντιωθούν, στις περιπτώσεις που δεν επιθυμούν, στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων.
 

 1. Η Διοργανώτρια έχει ορίσει Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Data Privacy Officer- DPO) με βάση τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας. Για την επικοινωνία με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, οι Συμμετέχοντες μπορούν να αποστείλουν e-mail στο customerprivacy@cosmotepayments.gr .

Για την άσκηση των δικαιωμάτων τους, οι Συμμετέχοντες μπορούν να:
α. στείλουν e-mail στο customerprivacy@cosmotepayments.gr , ή
β. fax στο 2102511888 ή
γ. επιστολή στη διεύθυνση Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE Payments, Λ. Κηφισίας 99, 15124, Μαρούσι με θέμα «Άσκηση δικαιωμάτων προσωπικών δεδομένων»

αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους και τον αριθμό σύνδεσης του κινητού ή του σταθερού τηλεφώνου τους.

 1. Οι Συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να υποβάλλουν καταγγελία μέσω ειδικής διαδικτυακής πύλης στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Αθήνα, Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23 | τηλ: +30 210 6475600). Αναλυτικές οδηγίες υποβολής καταγγελίας παρέχονται στην ιστοσελίδα της Αρχής.
  Η Διοργανώτρια θα απαντήσει δωρεάν στα αιτήματα χωρίς καθυστέρηση εντός ενός (1) μηνός από την παραλαβή του αιτήματος. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενδέχεται η προθεσμία αυτή να παραταθεί για δύο (2) μήνες, εάν αυτό απαιτείται λόγω της πολυπλοκότητας του αιτήματος. Σε κάθε περίπτωση, η Διοργανώτρια θα ενημερώνει για την εν λόγω παράταση και για τον λόγο της καθυστέρησης.
  Εάν κριθεί ότι το αίτημα είναι προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό, η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την καταβολή εύλογου τέλους για την ικανοποίηση του λαμβάνοντος υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την εκτέλεσή του ή ακόμα και να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα.

 2. Η Διοργανώτρια λαμβάνει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

 

 1. Η Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη για τυχόν διαρροή των προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων από την εκ μέρους τους κοινοποίηση τυχόν δεδομένων τους μέσα από σελίδες τρίτων ή άλλων ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

 

 1. Οι Όροι συνεχίζουν να δεσμεύουν τους Συμμετέχοντες και μετά την λήξη αυτής και για όσο χρονικό διάστημα διατηρείται το δικαίωμα πρόσβασης στο περιεχόμενο, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

 

 1. Η Διοργανώτρια, κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας, διατηρεί το δικαίωμα να την τροποποιήσει ή/και ανακαλέσει, να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της ή οποιονδήποτε άλλο όρο της, να αλλάξει ή τροποποιήσει τo ποσοστό Cashback και τον τρόπο απόδοσής του, ενημερώνοντας με κάθε πρόσφορο τρόπο (π.χ. μέσω email ή push notification ή sms) τους Συμμετέχοντες.

 

 1. Η συμμετοχή στη Προωθητική Ενέργεια προϋποθέτει και συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων Όρων. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει με αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της Προωθητικής Ενέργειας.

 2. Οι παρόντες Όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και κάθε είδους διαφορά σε σχέση με την ερμηνεία ή/και την εφαρμογή τους επιλύεται αποκλειστικά από τα δικαστήρια της Αθήνας, κατά ρητή παρέκταση κάθε άλλης τοπικής αρμοδιότητας.