Κατέβασέ το
digital wallet google pay
Πρόσθεσε την payzy κάρτα σου στο Πορτοφόλι Google™

και κάνε όλες σου τις καθημερινές συναλλαγές γρήγορα και με ασφάλεια! Με το Πορτοφόλι Google δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνεις το πορτοφόλι και τις κάρτες σου. Πρόσθεσε την payzy Visa χρεωστική κάρτα σου στο Πορτοφόλι Google και κάνε τις πληρωμές σου απολύτως ανέπαφα σε POS αλλά και online, απλά και γρήγορα, σε όλα τα σημεία με το σήμα Google Pay™.

Κατέβασε το Πορτοφόλι Google από το Google Play store.

Προσθήκη

Πώς να προσθέσεις την payzy Visa χρεωστική κάρτα σου στο Πορτοφόλι Google

Συνδέσου στο payzy app, πήγαινε στην ενότητα των καρτών και από τις λεπτομέρειες της κάρτας επίλεξε το εικονίδιο «Προσθήκη σε Google Pay».

Εναλλακτικά, πρόσθεσε τώρα την payzy Visa χρεωστική κάρτα σου στο Πορτοφόλι Google μέσω της εφαρμογής Πορτοφόλι Google, ακολουθώντας τα βήματα στην εφαρμογή!

digital wallet google pay προσθήκη κάρτας
Πληρωμές

Πώς πραγματοποιώ τις αγορές μου με το Πορτοφόλι Google σε φυσικά καταστήματα;

Για να πληρώσεις, απλά άνοιξε τη συσκευή σου και πλησίασέ τη στο τερματικό αποδοχής καρτών (POS). Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως σε συναλλαγές υψηλής αξίας, ενδέχεται να ζητηθεί να ξεκλειδώσεις την συσκευή σου, π.χ. με το fingerprint ή με το pattern ή το PIN της συσκευής. Το τελικό ποσό της συναλλαγής εμφανίζεται στο POS και η Google θα σου στείλει push notification με το ποσό τις συναλλαγής. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις ενεργοποιημένη στη συσκευή σου τη λειτουργικότητα NFC.

digital wallet google pay Online αγορές
Πληρωμές

Πώς πραγματοποιώ τις online αγορές μου με το Πορτοφόλι Google;

Με το Πορτοφόλι Google μπορείς να κάνεις τις online αγορές σε site και σε mobile apps. Όταν έρθει η ώρα της πληρωμής επίλεξε το Google Pay ως τον τρόπο πληρωμής ή πάτησε το “Πληρωμή με Google Pay”.

digital wallet google pay πληρωμές
Κατέβασε χωρίς χρέωση
την εφαρμογή payzy
by COSMOTE στο κινητό σου
google pay Κατέβασε χωρίς χρέωση την εφαρμογή payzy by COSMOTE στο κινητό σου
Κατέβασε τώρα το
Πορτοφόλι Google
από το Google Play store
google pay τώρα το Πορτοφόλι Google από το Google Play store
Συχνές
ερωτήσεις
Πώς προστατεύονται οι πληρωμές μου;
Το Πορτοφόλι Google είναι ακόμη πιο ασφαλές και από το φυσικό σου πορτοφόλι. Το Πορτοφόλι Google διατηρεί τις κάρτες και τα στοιχεία σου ασφαλή με κορυφαία ασφάλεια ενσωματωμένη απευθείας στο τηλέφωνό σου, όπως η επαλήθευση σε 2 βήματα, η Εύρεση του τηλεφώνου μου και άλλα.

Όταν πληρώνεις με το Google Pay, τα πραγματικά στοιχεία της κάρτας σου δεν κοινοποιούνται ποτέ στον έμπορο, ο οποίος βλέπει μόνο ένα ψηφιακό αριθμό που αντιστοιχεί στην κάρτα σου. Επιπλέον, με τις εύχρηστες ρυθμίσεις απορρήτου, έχεις τον έλεγχο του ποιος βλέπει και χρησιμοποιεί τα δεδομένα σου.

Το Πορτοφόλι Google δεν πουλά τα προσωπικά σου στοιχεία σε κανέναν και δεν μοιράζεται το ιστορικό συναλλαγών σου με την υπόλοιπη Google για στόχευση διαφημίσεων.
Χρεώνομαι για να χρησιμοποιώ το Πορτοφόλι Google;
Όχι. Η προσθήκη της κάρτας payzy και το Πορτοφόλι Google παρέχονται χωρίς χρέωση
Κι αν κάνω ενημέρωση στη συσκευή μου ή την αντικαταστήσω; Οι κάρτες μου παραμένουν συνδεδεμένες στο Πορτοφόλι Google;
Όχι. Εάν ενημερώσεις τη συσκευή σου ή την αντικαταστήσεις, πρέπει να προσθέσεις εκ νέου τις κάρτες σου στο Πορτοφόλι Google.
Google Wallet, Google Pay, and Google Play are trademarks of Google LLC.