Κατέβασέ το
garmin ανεπαφη πληρωμη με garmin ρολοι

Τώρα, το payzy είναι στο χέρι σου και στο Garmin smartwatch σου!

Έχεις Garmin smartwatch; Έχεις και τη δυνατότητα να πληρώνεις ό,τι χρειαστείς με payzy by COSMOTE μέσω του Garmin Pay™. Τώρα, μπορείς να κάνεις τη βόλτα σου ή τη γυμναστική σου ακόμα πιο ελεύθερα, φορώντας μόνο το Garmin smartwatch σου για να κάνεις όλες σου τις συναλλαγές εύκολα, ανέπαφα με την χρεωστική payzy κάρτα σου.

Είναι τόσο απλό να προσθέσεις την
payzy κάρτα σου στο Garmin Pay™

3 βήματα αρκούν για να γίνουν όλες οι συναλλαγές σου… του χεριού σου!
Βήμα 1o
Μπες από το κινητό σου στην εφαρμογή «Garmin Connect Mobile».
Μέσω του Smartphone σου, μπαίνεις στην εφαρμογή «Garmin Connect Mobile» και από το menu επιλέγεις «Devices». Μετά, επιλέγεις το ρολόι Garmin που θες να προσθέσεις την payzy κάρτα σου και στη συνέχεια πατάς «Garmin Pay».
garmin ανεπαφη πληρωμη με garmin ρολοι
Βήμα 2o
Ακολούθησε τις οδηγίες προσθήκης της κάρτας.
Δημιούργησε 4 ψήφιο κωδικό (passcode), τον οποίο θα χρησιμοποιείς για τις αγορές σου με χρεωστική payzy VISA κάρτα.
garmin ανεπαφη πληρωμη με garmin ρολοι
Βήμα 3o
Ολοκλήρωσε
τη διαδικασία.
Τέλος, θα σου αποσταλεί, με SMS στο κινητό τηλέφωνο που έχεις δηλώσει στο payzy, ένας μοναδικός κωδικός ΟΤΡ, τον οποίο θα πρέπει να εισάγεις στην Garmin εφαρμογή για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία.

Σημαντικό! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις Garmin smartwatch που να υποστηρίζει Garmin Pay™. Δες εδώ ποια μοντέλα υποστηρίζονται.
garmin ανεπαφη πληρωμη με garmin ρολοι

Πώς πληρώνεις με payzy
χρησιμοποιώντας το Garmin Pay™


  • Στο Garmin smartwatch σου κρατάς παρατεταμένο το σχετικό κουμπί στο ρολόι σου για να μεταβείς στο Μενού Στοιχείων Ελέγχου.
  • Επιλέγεις το εικονίδιο Garmin Pay και εισαγάγεις, αν σου ζητηθεί, τον μοναδικό κωδικό πρόσβασής σου.
  • Πλησιάζεις τον καρπό σου με το Garmin smartwatch στη συσκευή ανέπαφων πληρωμών POS.
  • Τόσο απλό είναι! Μόλις ολοκλήρωσες την πληρωμή σου. Η οθόνη του Garmin smartwatch που δονείται και φωτίζεται, είναι η απόδειξη.
garmin ανεπαφη πληρωμη με garmin ρολοι
Τώρα, είσαι
έτοιμος να κάνεις
ανέπαφες συναλλαγές
με το Garmin
smartwatch σου!
Κατέβασε χωρίς χρέωση
την εφαρμογή payzy
by COSMOTE στο κινητό σου
garmin ανεπαφη πληρωμη με garmin ρολοι
Συχνές
ερωτήσεις
Τι είναι το Garmin Pay;
To Garmin Pay είναι ένας εύκολος και ασφαλής τρόπος πραγματοποίησης ανέπαφων συναλλαγών με κάρτα σε φυσικά τερματικά (POS) που υποστηρίζουν την συγκεκριμένη τεχνολογία, με χρήση των συσκευών Garmin smartwatch που υποστηρίζουν Garmin Pay, εύκολα και με ασφάλεια. Μπορείς να προσθέσεις την payzy κάρτα σου και να πραγματοποιήσεις την πληρωμή σου ανέπαφα με το Garmin ρολόι σου (smartwatch), χωρίς να χρειάζεται να έχεις μαζί σου την payzy κάρτα σου, μετρητά ή smartphone.
Ποιες συσκευές Garmin είναι συμβατές με Garmin Pay;
Για την λίστα συσκευών που υποστηρίζουν Garmin Pay, πατήστε εδώ
Πως προστατεύονται οι πληρωμές μου;
Μπορείς να νιώθεις ασφαλής όταν κάνεις μια αγορά καθώς στο Garmin Pay, προσθέτοντας την payzy κάρτα σου, αποδίδεται ένας μοναδικός ψηφιακός αριθμός (token) για τη συγκεκριμένη συσκευή. Ο πραγματικός αριθμός της κάρτας σου δεν αποθηκεύεται στη συσκευή και δεν κοινοποιείται σε εμπόρους. Για να πληρώσεις ανέπαφα με το Garmin Pay θα πρέπει να εισάγεις στο ρολόι σου τον κωδικό που έχεις ορίσει και έχεις 60 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα το ενεργοποιήσεις για να ολοκληρώσεις μία συναλλαγή.
Χρεώνομαι για να χρησιμοποιώ το Garmin Pay;
Όχι φυσικά και δεν υπάρχει χρέωση από το payzy by COSMOTE για την εγγραφή της payzy κάρτα σου ή τη χρήση της στο Garmin Pay.
Κι αν κάνω ενημέρωση στην συσκευή μου ή την αντικαταστήσω η κάρτα μου θα παραμείνουν συνδεδεμένες στο Garmin Pay;
Όταν κάνεις ενημέρωση στη συσκευή σου, δεν επηρεάζεται το πορτοφόλι Garmin Pay. Αν αντικαταστήσεις τη συσκευή σου θα πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία της προσθήκης κάρτας στη νέα σου Garmin συσκευή για Garmin Pay.