Κατέβασέ το
cashback payzy banking cashback

Κερδίζεις πραγματικά € κάθε
φορά που πληρώνεις, που τα
κάνεις ό,τι θες!

Τα € που κερδίζεις δε λήγουν ποτέ και μπορείς να τα κάνεις
ό,τι θες, να τα μεταφέρεις σε όποιον θες και να τα ξοδέψεις
παντού, όπως και όποτε θες!
Χωρίς περιορισμούς! Μέχρι και στο εξωτερικό! Απίστευτο;
παντού

Κάθε φορά που πληρώνεις με
payzy, κερδίζεις 1% της αξίας των
αγορών σου σε €!

Με το payzy cashback κερδίζεις πραγματικά € κάθε φορά που πληρώνεις. Όσο χρησιμοποιείς την payzy κάρτα σου για τις μικρές και μεγαλύτερες συναλλαγές σου, τόσο περισσότερο κερδίζεις! Με το payzy κερδίζεις ευρώ ΠΑΝΤΟΥ: από τα καθημερινά σου μικρό-έξοδα, την διασκέδαση με την παρέα, τη συνδρομή στο γυμναστήριο, τους λογαριασμούς, ακόμη και τα μεγαλύτερα έξοδα ή και τα ταξίδια σου στο εξωτερικό.

Τώρα, για κάθε 1€ που ξοδεύεις με την payzy κάρτα σου, κερδίζεις 1 coin. Έτσι, συγκεντρώνεις coins με τις πληρωμές σου, τα οποία όποτε αποφασίσεις μπορείς να τα μετατρέψεις σε ευρώ , μέσα στο payzy πορτοφόλι σου. Tα 100 coins αντιστοιχούν σε 1€. Τα € που συγκεντρώνεις μπορείς να τα κάνεις πραγματικά ό,τι θες, χωρίς περιορισμούς και χωρίς άγχος για το αν θα λήξουν. Καλό; Έχει και άλλα!


Δες ποιες συναλλαγές εξαιρούνται εδώ.
cashback payzy banking cashback

Πληρώνεις λογαριασμό;
Κερδίζεις 2% payzy cashback

Τώρα, και για όλο το Σεπτέμβριο πληρώνεις το ρεύμα, το κινητό, το Internet ή και όποιον άλλο λογαριασμό έχεις που διαθέτει RF, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσα από το payzy app και κερδίζεις και 2% payzy cashback, για να τα ξοδέψεις όπου και όπως θες, χωρίς περιορισμούς!

Και πώς γίνεται αυτό; Εύκολα και απλά! Μπαίνεις στο payzy app και από το payzy button στην αρχική σελίδα, επιλέγεις την Πληρωμή λογαριασμών. Στη συνέχεια σκανάρεις το barcode του λογαριασμού που θες να εξοφλήσεις ή συμπληρώνεις τον κωδικό RF που διαθέτει και είσαι έτοιμος. Τόσο απλά!


*Σε περίπτωση που ο λογαριασμός σου RF δεν διαθέτει barcode για σκανάρισμα, μπορείς να τον εξοφλήσεις εύκολα, πληκτρολογώντας τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (RF) που διαθέτει.

Συχνές ερωτήσεις    Όροι ενέργειας

Ηλεκτρονικές πληρωμές & Κατάλογος υποστηριζόμενων πληρωμών εδώ.
payzy τι είναι Kέρδισε € με κάθε σου συναλλαγή

payzy cashback προσφορές
για να κερδίζεις περισσότερα!

Το ξέρουμε ότι θες περισσότερα
και το φροντίζουμε!

Για αυτό, εκτός από το 1% payzy cashback που παίζει με κάθε σου συναλλαγή, σου φέρνουμε συχνά αποκλειστικές προσφορές, για να απολαμβάνεις ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!

Εσύ θα τις αποκτάς με payzy και θα κερδίζεις πολλά περισσότερα ευρώ μέσα στο payzy πορτοφόλι σου!

Αποκλειστικές
payzy cashback
προσφορές

Ανακάλυψε γιατί το payzy cashback διαφέρει
και συντονίσου για ό,τι έρχεται!
Δες όλες τις προσφορές