Κατέβασέ το
συνεργαζομενεσ επιχειρησεισ cashback payzy cashback προσφορεσ
ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 16/09/2023

20% payzy cashback με αγορά Laptop
αξίας άνω των 399€.

Ο Σεπτέμβρης μπαίνει δυναμικά με super payzy προσφορά! Απόκτησε το νέο Laptop που θες, αξίας 399€ και άνω από την COSMOTE ή τον ΓΕΡΜΑΝΟ και κέρδισε 20% payzy cashback στον payzy λογαριασμό σου για να τα κάνεις ό,τι θες χωρίς περιορισμούς.
Μόνο μην αργήσεις!

Για να κερδίσεις έως και 200€ μέγιστο ποσό επιστροφής στο λογαριασμό σου, το μόνο που έχεις να κάνεις μετά την αγορά με κάρτα payzy είναι να ανεβάσεις την απόδειξη αγοράς στο payzy app!
Δες πως εδώ.

Συχνές ερωτήσεις

20% payzy cashbackFAQ’s

 1. Τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να επωφεληθώ από την προωθητική ενέργεια «20% payzy cashback»;

Αρχικά, θα πρέπει να έχεις κατεβάσει το payzy by COSMOTE app και να έχεις ολοκληρώσει την εγγραφή σου με επιτυχία! Έπειτα θα χρειαστεί να εκδώσεις την virtual χρεωστική payzy VISA κάρτα σου και να την ανεβάσεις στο Google ή στο Apple πορτοφόλι, ανάλογα τη συσκευή που χρησιμοποιείς! Πως; Τα βήματα είναι απλά:

Επιλέγεις την ενότητα «Κάρτες» → «Έκδοση κάρτας» → «virtual χρεωστική»

→ προσθήκη στο Google pay ή Apple pay και είσαι έτοιμος/έτοιμη να κάνεις τις αγορές σου.

Μην ξεχνάς, ότι για τις αγορές σου μπορείς επίσης να εκδώσεις και να χρησιμοποιήσεις και την physical χρεωστική payzy VISA κάρτα σου! Τα βήματα είναι απλά και σε αυτή την περίπτωση! Επιλέγεις την ενότητα «Κάρτες» → «Έκδοση κάρτας» → «Physical χρεωστική».

Πληρώνοντας στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ & COSMOTE, με την virtual ή physical payzy VISA κάρτα, Laptop τελικής αξίας τεμαχίου 399€ και άνω κερδίζεις 20% της αξίας της αγοράς σου σε € , για να τα ξοδέψεις όπου και όπως θέλεις χωρίς κανένα περιορισμό!

Για να κερδίσεις το 20% payzy cashback θα χρειαστεί να επισυνάψεις την απόδειξη αγοράς σου στο payzy by COSMOTE. Είναι απλό, δες εδώ αναλυτικά τα βήματα για την επισύναψη της απόδειξης!

 1. Ποια Laptop συμμετέχουν στην ενέργεια;

Στην ενέργεια συμμετέχουν αποκλειστικά κωδικοί από την κατηγορία Laptop με τελική αξία τεμαχίου 399€ και άνω. Η πληρωμή της αγοράς θα πρέπει να γίνει με χρήση της virtual ή physical payzy VISA κάρτας, στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ & COSMOTE, καθώς και τα ηλεκτρονικά  καταστήματα αυτών (germanos.gr & cosmote.gr).

Δες τους όρους της ενέργειας εδώ, καθώς και στο: www.germanos.gr, www.cosmote.gr

 1. Ποια καταστήματα περιλαμβάνονται στην ενέργεια;

Στην συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια συμμετέχουν όλα τα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ & COSMOTE, καθώς και τα ηλεκτρονικά καταστήματα αυτών (germanos.gr & cosmote.gr).

 1. Ποιοι είναι οι Όροι & Προϋποθέσεις της ενέργειας και που μπορώ να τους βρω?

Μπορείς να δεις αναλυτικά τους όρους της ενέργειας «20% payzy cashback» εδώ, καθώς και στο: www.germanos.gr, www.cosmote.gr .

 1. Ποιο είναι το χρονικό διάστημα που ισχύει η ενέργεια;

Η διάρκεια της προωθητικής ενέργειας «20% payzy cashback» καθορίζεται από 01/09/2023, ώρα 00:00:01 έως και 16/09/2023, ώρα 23:59:59.

Δες τους όρους της ενέργειας εδώ, καθώς και στο: www.germanos.gr, www.cosmote.gr

 1. Πως μπορώ να επισυνάψω την απόδειξη της αγοράς του Laptop μου στο payzy by COSMOTE;

Εφόσον έχεις ολοκληρώσει την αγορά σου για Laptop τελικής αξίας 399€ και άνω με χρήση της virtual ή physical payzy VISA κάρτας σου, από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ & COSMOTE, καθώς και τα ηλεκτρονικά  καταστήματα αυτών (germanos.gr & cosmote.gr), θα χρειαστεί να επισυνάψεις την απόδειξη αγοράς σου στο payzy by COSMOTE . Είναι απλό. Δες εδώ τα βήματα:

Μπαίνεις στην εφαρμογή payzy by COSMOTE →  επιλέγεις την εικόνα προφίλ σου →  επιλέγεις «Βοήθεια & υποστήριξη» →  πατάς  «Ρώτα τον Yzy» → επιλέγεις «Προωθητικές ενέργειες» → επιλέγεις «Κέρδισε έως και 200€ payzy cashback» → Πατάς «Όλες οι συναλλαγές» και επιλέγεις τη συναλλαγή που έκανες για την αγορά του Laptop σου στα φυσικά ή στα ηλεκτρονικά καταστήματα  ΓΕΡΜΑΝΟΣ & COSMOTE →  Πατάς «Επισύναψη απόδειξης αγοράς» και ανεβάζεις την απόδειξη αγοράς σου, είτε με την μορφή φωτογραφίας, είτε με την μορφή αρχείου pdf.

 1. Πότε θα μου αποδοθεί το 20% payzy cashback από την αγορά Laptop που έκανα;

Αφού ακολουθήσεις με επιτυχία τα  βήματα της επισύναψης της απόδειξης (δες εδώ πως μπορείς να επισυνάψεις την απόδειξη αγοράς σου) θα λάβεις στο payzy Πορτοφόλι σου το ποσό σε € cashback που αντιστοιχεί στην αγορά Laptop  που έκανες (τελικής αξίας τεμαχίου από 399€ και άνω), μετά το πέρας δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία εκτέλεσης της αγοράς πληρωμής και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της συναλλαγής πληρωμής που έχει πραγματοποιηθεί με την virtual ή physical payzy VISA κάρτα.

Παρακάτω κάποια ενδεικτικά παραδείγματα απόδοσης 20% payzy cashback:

Παράδειγμα 1ο: Αγορά Laptop αξίας 380€

Ο κάτοχος της virtual ή physical payzy VISA κάρτας ΔΕΝ θα λάβει ποσό σε € cashback στο payzy Πορτοφόλι του, καθώς η συναλλαγή του είναι μικρότερη της αξίας των 399€ που αποτελεί το κατώτερο κατώφλι της ενέργειας. Η ενέργεια δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που η τελική αξία της συναλλαγής είναι μικρότερη από 399€ λόγω απόδοσης έκπτωσης, προσφοράς ή άλλου προνομίου.

Παράδειγμα 2ο: Αγορά προϊόντος Laptop αξίας 550€

Ο κάτοχος της virtual ή physical payzy VISA κάρτας θα λάβει 110€ στο payzy Πορτοφόλι του, δηλαδή το 20% της αξίας των 550€. Τα 110€ θα αποδίδονται στον payzy λογαριασμό του κατόχου, εφόσον έχει επισυνάψει την απόδειξη της/των αγοράς/ών του στο payzy app.

Τα 110€ θα αποδοθούν στον payzy λογαριασμό του κατόχου μετά το πέρας δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία εκτέλεσης της αγοράς πληρωμής και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της συναλλαγής πληρωμής, που έχει πραγματοποιηθεί με την virtual ή physical payzy VISA κάρτα. 

Παράδειγμα 3o: Αγορά Laptop αξίας 1.100€

Ο κάτοχος της virtual ή physical payzy VISA κάρτας θα λάβει 200€ στο payzy Πορτοφόλι του, δηλαδή το μέγιστο ποσό που μπορεί να λάβει από την συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια. Επομένως, για αγορές που ξεπερνούν τα 1.000€, ο κάτοχος θα λαμβάνει στο payzy Πορτοφόλι του 200€.

Τα € θα αποδίδονται στον payzy λογαριασμό του κατόχου, εφόσον έχει επισυνάψει την απόδειξη της/των αγοράς/ών του στο payzy app.

Μην ξεχνάς ότι τα €  θα αποδίδονται στον payzy λογαριασμό του κατόχου μετά το πέρας δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία εκτέλεσης της αγοράς πληρωμής και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της συναλλαγής πληρωμής, που έχει πραγματοποιηθεί με την virtual ή physical payzy VISA κάρτα. 

 1. Εκτός από το 20% payzy cashback, θα κερδίσω και 1% payzy cashback σε Coins;

Φυσικά! Πληρώνοντας με την virtual ή physical payzy VISA κάρτα σου, εκτός από το 20% της αξίας των αγορών σου σε €, επωφελείσαι αυτόματα και με το 1% της αξίας των αγορών σου σε € στο payzy Πορτοφόλι σου, για να τα ξοδέψεις όπου, όποτε και όπως θες! Άρα, αν το Laptop σου κοστίζει 400€, χρησιμοποιώντας την virtual ή physical payzy VISA κάρτα σου για τις συναλλαγή σου, κερδίζεις στο payzy Πορτοφόλι σου και 400 Coins που αντιστοιχούν σε 4€!

Μην ξεχνάς ότι το 1% σε € είναι η επιβράβευση του payzy by COSMOTE για κάθε συναλλαγή που κάνεις με την κάρτα σου, ανεξάρτητα από την τρέχουσα ενέργεια.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 1. Υπάρχει περιορισμός στις αγορές που μπορώ να κάνω κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης ενέργειας;

O αριθμός των αγορών που μπορεί να γίνει με την χρήση της virtual ή physical payzy VISA κάρτας, ανά κάτοχο είναι απεριόριστος και το ανώτατο ποσό σε € cashback, το οποίο θα μπορεί να πιστωθεί στο payzy Πορτοφόλι του κατόχου, είναι τα 200€.

Μην ξεχνάς ότι η κάθε αγορά Laptop πρέπει να έχει τελική αξία τεμαχίου 399€ και άνω.

 1. Που μπορώ να επικοινωνήσω για οποιοδήποτε θέμα προκύψει κατά τη διάρκεια της ενέργειας;

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής! Πως; Είναι απλό! Επιλέγεις το προφίλ σου → επιλέγεις την ενότητα «Βοήθεια & υποστήριξη» → επιλέγεις την ενότητα «Ρώτα τον Yzy» → διαλέγεις τις «Προωθητικές ενέργειες»→  επιλέγεις το «Κέρδισε έως και 200€ payzy cashback» και πατώντας το «Όλες οι συναλλαγές», επιλέγεις τη συναλλαγή της αγοράς του Laptop που πραγματοποιήσες. Στην συνέχεια σου εμφανίζονται 2 επιλογές:

1. «Επισύναψη απόδειξης αγοράς» όπου εκεί επισυνάπτεις την απόδειξη της/των αγοράς/ών σου και

2. «Άλλο», όπου εκεί μπορείς να ρωτήσεις ότι απορία έχεις σχετικά με την συγκεκριμένη ενέργεια. Σε περίπτωση που δεν βρεις την απάντηση που ψάχνεις, τότε ο Yzy θα ανοίξει ένα αίτημα υποστήριξης για σένα και πολύ σύντομα ένας εκπρόσωπος της ομάδας payzy θα σε βοηθήσει. 

 1. Πως αλλάζω το ημερήσιο όριο συναλλαγών της payzy χρεωστικής μου κάρτας, αν χρειαστεί να το αυξήσω για να κάνω την αγορά μου;

Η virtual /physical χρεωστική payzy σου κάρτα έχει προεπιλεγμένο ημερήσιο όριο συναλλαγών. Στην περίπτωση που η αγορά σου είναι μεγαλύτερης αξίας, θα χρειαστεί να αυξήσεις το ημερήσιο όριο της payzy κάρτας σου. Πως; Αρχικά, εισέρχεσαι στο payzy app →Επιλέγεις την ενότητα «Κάρτες» → επιλέγεις «Όριο συναλλαγών» → στην επιλογή «Ημερήσιο όριο» πληκτρολογείς το ημερήσιο όριο σε € που επιθυμείς να έχεις.

Δες παρακάτω πόσο εύκολο είναι να αλλάξεις το ημερήσιο όριο της payzy κάρτας σου, μέσα σε 3 μόλις απλά βήματα!


Όροι ενέργειας

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «20% payzy cashback»

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE PAYMENTS – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», (εφεξής «COSMOTE Payments» ή «Διοργανώτρια»), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 99), διοργανώνει προωθητική ενέργεια με τον τίτλο «20% payzy cashback» (εφεξής «Προωθητική Ενέργεια»), η οποία ανταμείβει με 20% payzy cashback τους κατόχους καρτών πληρωμών της COSMOTE Payments αποκλειστικά για αγορά Laptop αξίας τριακοσίων ενενήντα εννέα (399) ευρώ και άνω, στα φυσικά καταστήματα των εταιρειών «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ – ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ», «COSMOTE - ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» και «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.», τα ηλεκτρονικά καταστήματά τους (germanos.gr & cosmote.gr), καθώς και τα καταστήματα των εμπορικών συνεργατών τους (δικαιοδόχων) που χρησιμοποιούν το σήμα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή COSMOTE (εφεξής «Καταστήματα»).

Σκοπός των παρόντων όρων (εφεξής «Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια.

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που είναι ικανοί για δικαιοπραξία και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, έχουν στο όνομά τους λογαριασμό πληρωμών στην COSMOTE Payments και είναι κάτοχοι της άυλης/εικονικής (“virtual”) ή/και της φυσικής (“physical”) payzy by COSMOTE VISA χρεωστικής κάρτας (εφεξής «Κάρτα») που συνδέεται/-ονται με τον ως άνω λογαριασμό πληρωμών (εφεξής «Συμμετέχων/-οντες»).

 2. Η διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας καθορίζεται από 01/09/2023, ώρα 00:00:01 έως και 16/09/2023, ώρα 23:59:59.

 3. Η Προωθητική Ενέργεια αφορά σε συναλλαγές πληρωμών αποκλειστικά για αγορές Laptop τελικής αξίας, ανά τεμάχιο, τριακοσίων ενενήντα εννέα (399) ευρώ και άνω που θα πραγματοποιηθούν με την Κάρτα.

 4. H Προωθητική Ενέργεια αφορά την πλήρη εξόφληση του αντιτίμου της αγοράς, εντός της διάρκειας της Προωθητικής Ενέργειας, απευθείας και αποκλειστικά με τη χρήση της Κάρτας στα Καταστήματα και όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, όπως ενδεικτικά όταν ο Συμμετέχων χρησιμοποιήσει την Κάρτα του για πληρωμή με αντικαταβολή μέσω του POS ταχυμεταφορέα (courier).

 5. Ο Συμμετέχων θα λαμβάνει στον λογαριασμό πληρωμών που διατηρεί στην COSMOTE Payments ποσό σε ευρώ ( εφεξής “Cashback”), το οποίο θα αντιστοιχεί στο 20% επί της τελικής αξίας της συναλλαγής, που έχει εξοφληθεί με τη χρήση της Κάρτας στα Καταστήματα, για την αγορά Laptop, όπως ορίζεται στην παράγραφο 3.

 6. Ο Συμμετέχων, προκειμένου να επωφεληθεί από την Προωθητική Ενέργεια, λαμβάνοντας Cashback, σύμφωνα με τα παραπάνω, θα χρειαστεί να επισυνάψει την απόδειξη αγοράς από τα Καταστήματα στην εφαρμογή payzy by COSMOTΕ ακολουθώντας μία σειρά βημάτων, όπως ορίζονται παρακάτω. Αρχικά, θα εισέλθει στην εφαρμογή payzy by COSMOTE και, πατώντας την εικόνα του προφίλ του (που βρίσκεται πάνω αριστερά), θα επιλέξει την ενότητα «Βοήθεια & Υποστήριξη». Έπειτα, θα ακολουθήσει την επιλογή «Ρώτα τον Yzy» και εν συνεχεία το θέμα «Προωθητικές Ενέργειες». Τέλος, για να επισυνάψει την απόδειξη αγοράς θα πατήσει την επιλογή «Κέρδισε έως και 200€ payzy cashback», θα προχωρήσει σε «Επιλογή συναλλαγής» και θα επιλέξει το πεδίο «Επισύναψη απόδειξης αγοράς», όπου επισυνάπτει την απόδειξη αγοράς, είτε με την μορφή φωτογραφίας είτε με την μορφή αρχείου pdf.

 7. Το ανώτατο ποσό Cashback που μπορεί να πιστωθεί ανά λογαριασμό πληρωμών στο πλαίσιο της Προωθητικής Ενέργειας είναι 200€ ανεξαρτήτως του ύψους και του αριθμού των συναλλαγών που ο Συμμετέχων θα πραγματοποιήσει.

 8. Η Προωθητική Ενέργεια δεν ισχύει στην περίπτωση που η τελική αξία του προϊόντος που συμμετέχει στην Προωθητική Ενέργεια, προκύπτει μικρότερη από τριακόσια ενενήντα εννέα (399) ευρώ, λόγω απόδοσης από τις εταιρείες τυχόν εκπτώσεων, προσφορών ή άλλου είδους προνομίων.

 9. Ο Συμμετέχων, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πιστότητας  (Loyalty) «Coins», οι όροι του οποίου περιγράφονται στους όρους Χρήσης της Εφαρμογής “payzy by COSMOTE”,  θα συλλέγει τόσα Coins όσα και το ποσό της συναλλαγής που έχει εξοφληθεί με τη χρήση της Κάρτας και τα οποία ισοδυναμούν με επιπλέον 1% εξαργύρωσης σε ευρώ στο λογαριασμό πληρωμών που διατηρεί στην COSMOTE Payments.

 10. Η απόδοση του Cashback θα πραγματοποιείται μετά το πέρας δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία εκτέλεσης της πράξης πληρωμής και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της συναλλαγής πληρωμής που έχει πραγματοποιηθεί με την Κάρτα.

 11. Η COSMOTE Payments δεν υπέχει καμία ευθύνη έναντι των Συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία, καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετική με την υλοποίηση της Προωθητικής Ενέργειας.

 12. Η ευθύνη της COSMOTE Payments περιορίζεται αποκλειστικά στην απόδοση του Cashback . Η COSMOTE Payments δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη, ούτε και εμπλέκεται ή μεσολαβεί αναφορικά με οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με τα προϊόντα των εταιρειών, για τα οποία ευθύνονται αποκλειστικά οι τελευταίες.

 13. Υπεύθυνη  επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η Διοργανώτρια,  δηλ. η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE PAYMENTS – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 99).

Για τη συμμετοχή στην Προωθητική Ενέργεια συλλέγονται και καθίστανται αντικείμενο επεξεργασίας τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων:

 • Τα στοιχεία της Κάρτας με την χρήση της οποίας πραγματοποιείται πληρωμή.

 • Ημερομηνία και ώρα εκτέλεσης της πράξης πληρωμής.

 • Συνολικό ποσό πληρωμής με τη χρήση της Κάρτας.

 • Αριθμός λογαριασμού πληρωμών στην COSMOTE Payments.

 • Κωδικός προϊόντος από την κατηγορία Laptop.

Τα δεδομένα συλλέγονται με σκοπό τη διενέργεια της Προωθητικής Ενέργειας σύμφωνα με τους παρόντες Όρους, καθώς και για την εξυπηρέτηση της σύμβασης που έχει συναφθεί μεταξύ των Συμμετεχόντων και της COSMOTE Payments, βάσει της οποίας οι Συμμετέχοντες διατηρούν λογαριασμό πληρωμών στην COSMOTE Payments, έχουν στη νόμιμη κατοχή τους Κάρτα ή Κάρτες που συνδέονται με τον ως άνω λογαριασμό πληρωμών και χρησιμοποιούν την Κάρτα ή τις Κάρτες αυτές ως μέσο πληρωμής του αντιτίμου των συναλλαγών τους με τις εταιρείες, σύμφωνα με τους όρους της Γενικής Ενημέρωσης αναφορικά με την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, που μπορείτε να βρείτε εδώ. Σύμφωνα με τους ως άνω όρους, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται διατηρούνται για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών από την ημερομηνία εκτέλεσης της πράξης πληρωμής. Κατά τη λήξη της προθεσμίας αυτής, τα δεδομένα διαγράφονται, εκτός αν επιβάλλεται από άλλη διάταξη νόμου ή κανονιστική πράξη η φύλαξή τους για μακρότερο χρονικό διάστημα, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα δέκα (10) έτη (π.χ. για φορολογικούς σκοπούς).

Αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων στην Προωθητική Ενέργεια είναι επίσης οι ακόλουθες τρίτες εταιρίες :

 • η NEXI GREECE PROCESSING SERVICES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η οποία παρέχει υπηρεσίες επεξεργασίας πληρωμών και έκδοσης καρτών και εδρεύει στην Ελλάδα.

 • Η NETCOMPANY-INTRASOFT S.A., η οποία παρέχει και υποστηρίζει τη λειτουργία των τραπεζικών συστημάτων της COSMOTE Payments και εδρεύει στην Ελλάδα.

 • η Cognity S.A, η οποία υποστηρίζει τη λειτουργία της εφαρμογής payzy by COSMOTE και εδρεύει στην Ελλάδα.

Οι ως άνω τρίτες εταιρείες είναι εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της COSMOTE Payments, είναι δηλαδή συνεργάτες της COSMOTE Payments, οι οποίοι αναλαμβάνουν την εκτέλεση ενός συγκεκριμένου έργου ακολουθώντας τις οδηγίες της COSMOTE Payments και εφαρμόζοντας τις αυστηρές διαδικασίες του Ομίλου ΟΤΕ αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων. Η COSMOTE Payments εξακολουθεί να έχει την ευθύνη αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στην οποία προβαίνουν οι συνεργάτες της. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων για τους ανωτέρω σκοπούς από τους συνεργάτες της COSMOTE Payments πραγματοποιείται, κυρίως εντός Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε).

 1. Πέραν των προαναφερόμενων εταιρειών, η COSMOTE Payments δεν επεξεργάζεται και δεν δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου η κοινοποίηση /διαβίβαση τους επιβάλλεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

 2. Οι Συμμετέχοντες έχουν τα εξής δικαιώματα αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων:

 • Δικαίωμα πρόσβασης: το δικαίωμα να λάβουν ενημέρωση σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που καθίστανται αντικείμενο επεξεργασίας (π.χ. τους σκοπούς της επεξεργασίας, τους τύπους δεδομένων, τους αποδέκτες στους οποίους κοινοποιούνται, το χρονικό διάστημα για το οποίο διατηρούνται) και να τους χορηγηθούν αντίγραφα αυτών.

 • Δικαίωμα διόρθωσης: το δικαίωμα να ζητήσουν τη διόρθωση των δεδομένων τους (π.χ. διόρθωση στοιχείων επικοινωνίας).

 • Δικαίωμα διαγραφής: το δικαίωμα να ζητήσουν τη διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων σε περίπτωση που αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους υποβλήθηκαν σε επεξεργασία ή σε περίπτωση που ανακαλέσουν την συγκατάθεσή τους.

 • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: το δικαίωμα να ζητήσουν τον περιορισμό της επεξεργασίας για συγκεκριμένο σκοπό.

 • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων στις περιπτώσεις που δεν επιθυμούν την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων.

 1. Η Διοργανώτρια έχει ορίσει Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Data Privacy Officer- DPO) με βάση τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας. Για την επικοινωνία με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, οι Συμμετέχοντες μπορούν να αποστείλουν e-mail στο customerprivacy@cosmotepayments.gr.

Για την άσκηση των δικαιωμάτων τους, οι Συμμετέχοντες μπορούν να:

α. στείλουν e-mail στο customerprivacy@cosmotepayments.gr, ή

β. fax στο 2102511888 ή

γ. επιστολή στη διεύθυνση Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE Payments, Λ. Κηφισίας 99, 15124, Μαρούσι με θέμα «Άσκηση δικαιωμάτων προσωπικών δεδομένων»

αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους και τον αριθμό σύνδεσης του κινητού ή του σταθερού τηλεφώνου τους.

 1. Οι Συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να υποβάλλουν καταγγελία μέσω ειδικής διαδικτυακής πύλης στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Αθήνα, Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23 | τηλ: +30 210 6475600). Αναλυτικές οδηγίες υποβολής καταγγελίας παρέχονται στην ιστοσελίδα της Αρχής.

Η Διοργανώτρια θα απαντήσει δωρεάν στα αιτήματα χωρίς καθυστέρηση εντός ενός (1) μηνός από την παραλαβή του αιτήματος. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενδέχεται η προθεσμία αυτή να παραταθεί για δύο (2) μήνες, εάν αυτό απαιτείται λόγω της πολυπλοκότητας του αιτήματος. Σε κάθε περίπτωση, η Διοργανώτρια θα ενημερώνει για την εν λόγω παράταση και για τον λόγο της καθυστέρησης.
Εάν κριθεί ότι το αίτημα είναι προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό, η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την καταβολή εύλογου τέλους για την ικανοποίησή του λαμβάνοντος υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την εκτέλεσή του ή ακόμα και να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα.

 1. Η Διοργανώτρια  λαμβάνει  κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

 2. Η Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη για τυχόν διαρροή των προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων από την εκ μέρους τους κοινοποίηση τυχόν δεδομένων τους μέσα από σελίδες τρίτων ή άλλων ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

 3. Οι Όροι συνεχίζουν να δεσμεύουν τους Συμμετέχοντες και μετά την λήξη αυτής και για όσο χρονικό διάστημα διατηρείται το δικαίωμα πρόσβασης στο περιεχόμενο, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

 4. Η Διοργανώτρια, κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας, διατηρεί το δικαίωμα να την τροποποιήσει ή/και ανακαλέσει, να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της ή οποιονδήποτε άλλο όρο της, να αλλάξει ή τροποποιήσει τo ποσοστό Cashback και τον τρόπο απόδοσής του, ενημερώνοντας με κάθε πρόσφορο τρόπο (π.χ. μέσω email ή push notification ή sms) τους Συμμετέχοντες.

 5. Η συμμετοχή στη Προωθητική Ενέργεια προϋποθέτει και συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων Όρων. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει με αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της Προωθητικής Ενέργειας.

 6. Οι παρόντες Όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και κάθε είδους διαφορά σε σχέση με την ερμηνεία ή/και την εφαρμογή τους επιλύεται αποκλειστικά από τα δικαστήρια της Αθήνας, κατά ρητή παρέκταση κάθε άλλης τοπικής αρμοδιότητας.