Κατέβασέ το
συνεργαζομενεσ επιχειρησεισ cashback payzy cashback προσφορεσ
ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 28/05

10% payzy cashback στα μεγαλύτερα
αθλητικά brands

Από 15 έως 28 Μαΐου, επισκέπτεσαι το cosmossport.gr, βρίσκεις τα μεγαλύτερα αθλητικά brands, κάνεις όλες τις online αγορές σου, αποκλειστικά με payzy by COSMOTE και κερδίζεις 10% payzy cashback. Και το καλύτερο; Κάνεις όσες αγορές θες, ανεξαρτήτως ποσού, ανά payzy χρήστη.

Συχνές ερωτήσεις

1. Τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να επωφεληθώ της ενέργειας και να κερδίσω 10% της αξίας της αγοράς μου από το www.cosmossport.gr στο payzy πορτοφόλι μου;

Αρχικά, θα πρέπει να έχεις κατεβάσει το payzy by COSMOTE app και να έχεις ολοκληρώσει την εγγραφή σου με επιτυχία! Έπειτα θα χρειαστεί να εκδώσεις την virtual χρεωστική payzy κάρτα σου και να την ανεβάσεις στο google ή στο apple πορτοφόλι, ανάλογα τη συσκευή που χρησιμοποιείς! Τα βήματα είναι απλά : Επιλέγεις την ενότητα «Κάρτες» → «Έκδοση κάρτας» → «virtual χρεωστική»

→ προσθήκη στο google pay ή apple pay και είσαι έτοιμος/έτοιμη να ξεκινήσεις τις αγορές σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmossport.gr. Για τις αγορές σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα του COSMOS μπορείς να εκδώσεις και να χρησιμοποιήσεις και την physical χρεωστική payzy κάρτα σου! Τα βήματα είναι απλά και σε αυτή την περίπτωση! Επιλέγεις την ενότητα «Κάρτες» → «Έκδοση κάρτας» → «Physical χρεωστική»

Πληρώνοντας με την payzy κάρτα που μόλις έβγαλες μέσα από το app, κερδίζεις 10% της αξίας της αγοράς σου στο payzy πορτοφόλι για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmossport.gr για να τα ξοδέψεις όπου και όπως θέλεις χωρίς περιορισμούς!

 

2. Ποιοι είναι οι όροι & προϋποθέσεις της ενέργειας;

H προωθητική ενέργεια ισχύει για αγορά/ές προϊόντος/ων από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmossport.gr με τη χρήση payzy κάρτας είτε virtual είτε physical, ανεξαρτήτως ποσού ανά συναλλαγή. Η διάρκεια της προωθητικής ενέργειας καθορίζεται από 15/05/2023 έως και 28/05/2023.

Ο κάτοχος της payzy χρεωστικής κάρτας θα λαμβάνει στον payzy λογαριασμό του ποσό, το οποίο θα αντιστοιχεί στο 10% επί της τελικής αξίας της συναλλαγής που έχει πληρωθεί με τη χρήση της payzy κάρτας, μετά από την αφαίρεση τυχόν εκπτώσεων ή/και κουπονιών ή/και άλλων προνομίων.

Η προωθητική ενέργεια αφορά αποκλειστικά συναλλαγές πληρωμών για πλήρη εξόφληση του αντιτίμου εντός της διάρκειας της προωθητικής ενέργειας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmossport.gr . H προωθητική ενέργεια αφορά αποκλειστικά πληρωμές που διενεργούνται μέσω του virtual POS στο ηλεκτρονικό κατάστημα του COSMOS www.cosmossport.gr και όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο (π.χ. πληρωμή με αντικαταβολή στο POS ταχυμεταφορέα (courier).

Η προωθητική ενέργεια ισχύει μόνο για αγορές που θα γίνουν απευθείας και αποκλειστικά με κάρτα payzy είτε virtual, είτε physical.

Η απόδοση του 10% της αξίας της/των αγοράς/ών θα πραγματοποιείται μετά το πέρας δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία εκτέλεσης της πράξης πληρωμής και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της συναλλαγής που έχει πραγματοποιηθεί με την payzy κάρτα.

Δες αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της ενέργειας εδώ: www.payzy.gr

 

3. Πως αποδίδεται το 10% της αξίας από την/τις αγορά/ές μου στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmossport.gr στο payzy πορτοφόλι μου;

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής για την/τις αγορά/ές στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmossport.gr , θα λάβεις το 10% της αξίας της/των αγοράς/ών που έγινε/ναν με χρήση της virtual/physical χρεωστικής payzy κάρτας σου. Η απόδοση του 10% θα πραγματοποιείται μετά το πέρας δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία εκτέλεσης της πράξης πληρωμής και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της συναλλαγής πληρωμής που έχει πραγματοποιηθεί με την virtual/physical χρεωστική payzy κάρτα.

 

4. Εκτός από το 10% της αξίας της/των αγοράς/ών μου στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmossport.gr , θα κερδίσω και payzy cashback;

Φυσικά, θα κερδίσεις και payzy cashback! Χρησιμοποιώντας την virtual/physical χρεωστική payzy κάρτα σου για την/τις αγορά/ες σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmossport.gr, εκτός από το 10% της αξίας της/των αγοράς/ων σου, κερδίζεις και επιπλέον το 1% της τελικής αξίας της αγοράς σου σε Coins που μπορείς να τα εξαργυρώσεις σε € στο payzy Πορτοφόλι σου και να τα ξοδέψεις όπου, όποτε και όπως θες χωρίς περιορισμούς! Η απόδοση των Coins θα πραγματοποιείται εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της συναλλαγής που έχει πραγματοποιηθεί με την virtual χρεωστική payzy κάρτα σου.

Το 1% της αξίας των συναλλαγών σου σε Coins είναι το payzy cashback που κερδίζεις για κάθε συναλλαγή που κάνεις με τη virtual/physical χρεωστική payzy κάρτα σου ανεξαρτήτως της τρέχουσας ενέργειας. Μάθε περισσότερα για το payzy cashback εδώ: https://www.payzy.gr/cashback

 

5. Πόσες αγορές μπορώ να κάνω από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmossport.gr και ταυτόχρονα να επωφελούμαι το 10% της αξίας αυτών στο payzy πορτοφόλι μου;

Μπορείς να κάνεις όσες αγορές θέλεις ανεξαρτήτως ποσού αρκεί να χρησιμοποιήσεις για κάθε πληρωμή τους αποκλειστικά την virtual/physical χρεωστική payzy κάρτα σου.

 

6. Ποια καταστήματα COSMOS περιλαμβάνονται στην ενέργεια;

Στην προωθητική ενέργεια συμμετέχει μόνο το ηλεκτρονικό κατάστημα του COSMOS www.cosmossport.gr

 

7. Εάν κάνω αγορά από 15/05/2023 έως και 28/05/2023 (23:59) αλλά η συναλλαγή μου εκκαθαριστεί μετά τις 28/05/2023 θα κερδίσω το 10% της αξίας της/των αγοράς/ων μου στο payzy πορτοφόλι μου από το www.cosmosport.gr ;

Φυσικά και θα κερδίσεις στο payzy πορτοφόλι σου το 10% της αξίας της/των αγοράς/ων σου, με την προϋπόθεση πως η πληρωμή έγινε με την virtual/physical payzy κάρτα σου έγινε έως και 28/05/2023 ανεξάρτητα εάν η συναλλαγή εκκαθαριστεί τις επόμενες εργάσιμες ημέρες. Το ποσό του 10% από την/τις αγορά/ες , που έχει πληρωθεί με την payzy κάρτα σου θα πιστωθεί στο payzy πορτοφόλι σου μετά το πέρας δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία αγοράς και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της συναλλαγής που έχει πραγματοποιηθεί με την virtual/physical χρεωστική payzy κάρτα σου.

 

8. Που μπορώ να επικοινωνήσω για οποιοδήποτε θέμα/ερώτηση προκύψει κατά την διάρκεια της ενέργειας;

Καθ’ όλη την διάρκεια της ενέργειας αλλά και για όλες τις συναλλαγές σου με το payzy by COSMOTE μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής! Επιλέγεις το profile σου → επιλέγεις την ενότητα «Βοήθεια & υποστήριξη» → επιλέγεις την ενότητα «Ρώτα τον Yzy» → επιλέγεις «Προωθητικές ενέργειες» → επιλέγεις «Άλλο» και αν δεν βρεις την απάντηση που ψάχνεις ο Yzy θα ανοίξει ένα αίτημα υποστήριξης για σένα και πολύ σύντομα ένας εκπρόσωπος της ομάδας payzy θα σε βοηθήσει.

 

9. Που μπορώ να βρω τους Όρους και τις Προϋποθέσεις της ενέργειας;

Ενημερώσου αναλυτικά για τους όρους & τις προϋποθέσεις της ενέργειας στo: www.payzy.gr!

Όροι ενέργειας

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ COSMOSSPORT «Κέρδισε 10% payzy cashback»

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE PAYMENTS – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», (εφεξής “COSMOTE Payments” ή «Διοργανώτρια»), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 99), διοργανώνει, σε συνεργασία με την εταιρεία με την επωνυμία «KOΣMOΣ ΣΠOP Aνώνυμη Eμπορική, Ξενοδοχειακή και Tουριστική Eταιρεία» και διακριτικό τίτλο «ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ Α.Ε» που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, (Λεωφόρος 62 Μαρτύρων, αρ. 148) με ΑΦΜ 094259148 της Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου, όπως νόμιμα εκπροσωπείται απ’ τον κο Μιχαήλ Τσικνάκη (εφεξής «Εταιρεία»), προωθητική ενέργεια με τον τίτλο «Κέρδισε 10% payzy cashback» (εφεξής «Προωθητική Ενέργεια»), η οποία ανταμείβει τους κατόχους καρτών πληρωμών της COSMOTE Payments για αγορές προϊόντων αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα cosmossport.gr (εφεξής «Ηλεκτρονικό Κατάστημα»)

Σκοπός των παρόντων όρων (εφεξής «Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια.

1. Δικαίωμα συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που είναι ικανοί για δικαιοπραξία και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, έχουν στο όνομά τους λογαριασμό πληρωμών στην COSMOTE Payments και είναι κάτοχοι (εφεξής «Κάτοχος/οι» ή/και «συμμετέχων/οντες» ή/και «Κάτοχος-συμμετέχων») της άυλης/εικονικής (“virtual”) ή/και της φυσικής (“physical”) payzy by COSMOTE VISA χρεωστικής κάρτας (εφεξής «Κάρτα»), οι οποίες συνδέονται με τον ως άνω λογαριασμό πληρωμών.

2. Η διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας καθορίζεται από 15/05/2023 έως και 28/05/2023.

3. H Προωθητική Ενέργεια ισχύει για αγορά/ές προϊόντος/ων από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα με τη χρήση της Κάρτας, ανεξαρτήτως ποσού ανά συναλλαγή.

4. Ο Κάτοχος της Κάρτας θα λαμβάνει στον λογαριασμό πληρωμών που διατηρεί στην COSMOTE Payments ποσό σε ευρώ (“Cashback”), το οποίο θα αντιστοιχεί στο 10% επί της τελικής αξίας της συναλλαγής που έχει πληρωθεί με τη χρήση της Κάρτας, μετά από την αφαίρεση τυχόν εκπτώσεων ή/και κουπονιών ή/και άλλων προνομίων.

5. Η Προωθητική Ενέργεια αφορά αποκλειστικά συναλλαγές πληρωμών για πλήρη εξόφληση του αντιτίμου εντός της διάρκειας της Προωθητικής Ενέργειας στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

6. H Προωθητική Ενέργεια αφορά αποκλειστικά πληρωμές που διενεργούνται μέσω του virtual POS στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Εταιρείας και όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο (π.χ. πληρωμή με αντικαταβολή στο POS ταχυμεταφορέα (courier).

7. Η Προωθητική Ενέργεια ισχύει μόνο για αγορές που θα γίνουν απευθείας και αποκλειστικά με την Κάρτα.

8. Ο Κάτοχος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πιστότητας  (Loyalty) «Coins», οι όροι του οποίου περιγράφονται στους όρους Χρήσης της Εφαρμογής “payzy by COSMOTE”,  θα συλλέγει τόσα Coins όσα και το ποσό της συναλλαγής που έχει εξοφληθεί με τη χρήση της Κάρτας και τα οποία ισοδυναμούν με επιπλέον 1% εξαργύρωσης σε ευρώ στο λογαριασμό πληρωμών που διατηρεί στην COSMOTE Payments.

9. Η απόδοση του Cashback θα πραγματοποιείται μετά το πέρας δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία εκτέλεσης της πράξης πληρωμής και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της συναλλαγής που έχει πραγματοποιηθεί με την Κάρτα.

10. Η COSMOTE Payments δεν υπέχει καμία ευθύνη έναντι των συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία, καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετική με την υλοποίηση της Προωθητικής Ενέργειας.

11. Η ευθύνη της COSMOTE Payments περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην απόδοση του Cashback. Η COSMOTE Payments δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη, ούτε και εμπλέκεται ή μεσολαβεί αναφορικά με οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με τα προϊόντα της Εταιρείας, για τα οποία ευθύνεται αποκλειστικά η τελευταία.

12. Υπεύθυνη  επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η Διοργανώτρια,  δηλ. η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE PAYMENTS – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 99).

Για τη συμμετοχή στην Προωθητική Ενέργεια συλλέγονται και καθίστανται αντικείμενο επεξεργασίας τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων:

 • Τα στοιχεία της άυλης/εικονικής (‘’virtual’’) ή φυσικής (“physical”) χρεωστικής κάρτας payzy by COSMOTE με την χρήση της οποίας πραγματοποιείται πληρωμή για αγορά προϊόντων από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

 • Ημερομηνία και ώρα εκτέλεσης της πληρωμής για αγορά προϊόντων από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

 • Συνολικό ποσό πληρωμής με την χρήση της άυλης/εικονικής (‘’virtual’’) ή φυσικής (“physical”) χρεωστικής κάρτας payzy by COSMOTE για την αγορά προϊόντων από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

 • Αριθμός λογαριασμού πληρωμών στην COSMOTE Payments.

Τα δεδομένα συλλέγονται με σκοπό τη διενέργεια της Προωθητικής Ενέργειας σύμφωνα με τους παρόντες όρους καθώς και για την εξυπηρέτηση της σύμβασης

που έχει συναφθεί μεταξύ των Κατόχων και της COSMOTE Payments, βάσει της οποίας οι Κάτοχοι διατηρούν λογαριασμό πληρωμών στην COSMOTE Payments και έχουν στη νόμιμη κατοχή τους Κάρτα ή Κάρτες που συνδέονται με τον ως άνω λογαριασμό πληρωμών και χρησιμοποιούν την Κάρτα ή τις Κάρτες αυτές ως μέσο πληρωμής του αντιτίμου των συναλλαγών τους με την Εταιρεία, σύμφωνα με τους όρους της Γενικής Ενημέρωσης αναφορικά με την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, που μπορείτε να βρείτε εδώ. Σύμφωνα με τους ως άνω όρους, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται διατηρούνται για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών από την ημερομηνία της εκτέλεσης της πράξης πληρωμής. Κατά τη λήξη της προθεσμίας αυτής, τα δεδομένα διαγράφονται, εκτός αν επιβάλλεται από άλλη διάταξη νόμου ή κανονιστική πράξη η φύλαξή τους για μακρότερο χρονικό διάστημα, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα δέκα (10) έτη (π.χ. για φορολογικούς σκοπούς).

Αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων των Κατόχων-συμμετεχόντων στην Προωθητική Ενέργεια είναι επίσης οι ακόλουθες τρίτες εταιρίες :

 • η NEXI GREECE PROCESSING SERVICES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η οποία παρέχει υπηρεσίες επεξεργασίας πληρωμών και έκδοσης καρτών και εδρεύει στην Ελλάδα.

 • η NETCOMPANY-INTRASOFT S.A., η οποία παρέχει και υποστηρίζει τη λειτουργία των τραπεζικών συστημάτων της COSMOTE Payments και εδρεύει στην Ελλάδα.

 • η εταιρεία Cognity S.A η οποία υποστηρίζει τη λειτουργία της εφαρμογής payzy by COSMOTE και εδρεύει στην Ελλάδα.

Οι ως άνω τρίτες εταιρείες είναι εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της COSMOTE Payments, είναι δηλαδή συνεργάτες της COSMOTE Payments, οι οποίοι αναλαμβάνουν την εκτέλεση ενός συγκεκριμένου έργου ακολουθώντας τις οδηγίες της COSMOTE Payments και εφαρμόζοντας τις αυστηρές διαδικασίες του Ομίλου ΟΤΕ αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων. Η COSMOTE Payments εξακολουθεί να έχει την ευθύνη αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στην οποία προβαίνουν οι συνεργάτες της. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων για τους ανωτέρω σκοπούς από τους συνεργάτες της COSMOTE Payments πραγματοποιείται, κυρίως εντός Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε).

13. Πέραν των προαναφερόμενων εταιρειών, η COSMOTE Payments δεν επεξεργάζεται και δεν δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου η κοινοποίηση /διαβίβαση τους επιβάλλεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

14. Οι συμμετέχοντες έχουν τα εξής δικαιώματα αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων:

 • Δικαίωμα πρόσβασης: το δικαίωμα να λάβουν ενημέρωση σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που καθίστανται αντικείμενο επεξεργασίας (π.χ. τους σκοπούς της επεξεργασίας, τους τύπους δεδομένων, τους αποδέκτες στους οποίους κοινοποιούνται, το χρονικό διάστημα για το οποίο διατηρούνται) και να τους χορηγηθούν αντίγραφα αυτών.

 • Δικαίωμα διόρθωσης: το δικαίωμα να ζητήσουν τη διόρθωση των δεδομένων τους (π.χ. διόρθωση στοιχείων επικοινωνίας).

 • Δικαίωμα διαγραφής: το δικαίωμα να ζητήσουν τη διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων σε περίπτωση που αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους υποβλήθηκαν σε επεξεργασία ή σε περίπτωση που ανακαλέσουν την συγκατάθεσή τους.

 • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: το δικαίωμα να ζητήσουν τον περιορισμό της επεξεργασίας για συγκεκριμένο σκοπό.

 • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων στις περιπτώσεις που δεν επιθυμούν την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων.

15. Η Διοργανώτρια έχει ορίσει Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Data Privacy Officer- DPO) με βάση τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας. Για την επικοινωνία με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποστείλουν e-mail στο customerprivacy@cosmotepayments.gr.

Για την άσκηση των δικαιωμάτων τους, οι συμμετέχοντες μπορούν να:

α. στείλουν e-mail στο customerprivacy@cosmotepayments.gr, ή

β. fax στο 2102511888 ή

γ. επιστολή στη διεύθυνση Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE Payments, Λ. Κηφισίας 99, 15124, Μαρούσι με θέμα «Άσκηση δικαιωμάτων προσωπικών δεδομένων»

αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους και τον αριθμό σύνδεσης του κινητού ή του σταθερού τηλεφώνου τους.

16. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να υποβάλλουν καταγγελία μέσω ειδικής διαδικτυακής πύλης στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Αθήνα, Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23 | τηλ: +30 210 6475600). Αναλυτικές οδηγίες υποβολής καταγγελίας παρέχονται στην ιστοσελίδα της Αρχής.

Η Διοργανώτρια θα απαντήσει δωρεάν στα αιτήματα χωρίς καθυστέρηση εντός ενός (1) μηνός από την παραλαβή του αιτήματος. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενδέχεται η προθεσμία αυτή να παραταθεί για δύο (2) μήνες, εάν αυτό απαιτείται λόγω της πολυπλοκότητας του αιτήματος. Σε κάθε περίπτωση, η Διοργανώτρια θα ενημερώνει για την εν λόγω παράταση και για τον λόγο της καθυστέρησης.
Εάν κριθεί ότι το αίτημα είναι προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό, η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την καταβολή εύλογου τέλους για την ικανοποίησή του λαμβάνοντος υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την εκτέλεσή του ή ακόμα και να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα.

17. Η Διοργανώτρια  λαμβάνει  κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

18. Η Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη για τυχόν διαρροή των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων από την εκ μέρους τους κοινοποίηση τυχόν δεδομένων τους μέσα από σελίδες τρίτων ή άλλων ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

19. Οι Όροι συνεχίζουν να δεσμεύουν τους Κατόχους-συμμετέχοντες και μετά την λήξη αυτής και για όσο χρονικό διάστημα διατηρείται το δικαίωμα πρόσβασης στο περιεχόμενο, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

20. Η Διοργανώτρια, κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας, διατηρεί το δικαίωμα να την τροποποιήσει ή/και ανακαλέσει, να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της ή οποιονδήποτε άλλο όρο της, να αλλάξει ή τροποποιήσει τo ποσοστό Cashback και τον τρόπο απόδοσής του, ενημερώνοντας με κάθε πρόσφορο τρόπο (π.χ. μέσω email ή push notification ή sms) τους Κατόχους-συμμετέχοντες.

21. Η συμμετοχή στη Προωθητική Ενέργεια προϋποθέτει και συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει με αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της Προωθητικής Ενέργειας.

22. Οι παρόντες Όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και κάθε είδους διαφορά σε σχέση με την ερμηνεία ή/και την εφαρμογή τους επιλύεται αποκλειστικά από τα δικαστήρια της Αθήνας, κατά ρητή παρέκταση κάθε άλλης τοπικής αρμοδιότητας.